Blackjack Spelregels

Voor ieder casino spel dat u gaat spelen, geld dat u de spelregels goed moet kennen en dit is dus ook zo bij de blackjack spelregels. Dit zorgt er immers voor dat u het spel goed kunt volgen en niet na hoeft te denken of de beslissingen van de dealer of de computer wel kloppen en u volledig op uw volgende beslissing kunt concentreren.

Kennis van Blackjack Spelregels

Het met voldoende kennis van de spelregels blackjack spelen zal uw winstkansen vergroten en daarbij is het ook niet verkeerd om een aantal goede blackjack tips te kennen. Bij het spelen van gokspelletjes zult u zich volledig op het spel moeten kunnen concentreren. Als dit namelijk niet het geval is omdat u bijvoorbeeld na blijft denken over een vorige gespeelde hand en daardoor een beetje gefrustreerd bent, dan hebt u een grote kans dat u verkeerde beslissingen gaat nemen. Frustratie is de slechtste raadgever die er bij het blackjack spelen bestaat en alleen de gedegen kennis van de blackjack spelregels kan dit voorkomen. Deze kennis zal niet alleen helpen om frustraties tegen te gaan maar zal u ook helpen sneller beslissingen te nemen. Als u in staat bent om sneller beslissingen te nemen door een goede kennis van de blackjack online speleregels dan kunt u ook meer handen spelen. Doordat u meer handen speelt al u kans op het behalen van winst toenemen en daar is het nu juist allemaal om te doen.

Aan de basis van de blackjack spelregels staat het doel van het spel en het doel is om 21 punten te behalen of daar zo dicht mogelijk bij te zitten. Als u meer dan 21 punten behaald dat is het spel voor u voorbij en bent u ‘Bust’ gegaan. De online blackjack spelregels bepalen ook de waarde van de kaarten, de kaarten van twee tot en met de tien hebben de waarde die op de kaarten vermeld staat. De plaatjes zijn tien punten waarde en de aas telt voor één of elf punten al naar gelang dat beter uit komt. Als u een aas en een plaatje gedeeld krijgt dan hebt u de best mogelijke hand en hebt u blackjack gehaald. Dit is hoe simpel de spelregels voor online blackjack kunnen zijn, het zal u echte niet verbazen dat er iets meer bij komt kijken.

Blackjack Spelregels leren en gebruiken

Om het spel te beginnen doet u, en iedere andere speler die mee doet, een inzet op tafel. Volgens de blackjack spelregels zal de dealer alle spelers twee open kaarten delen en zichzelf één open en afhankelijk van de gespeelde variant één gesloten kaart. Als u zoals gezegd nu een aas en een plaatje of een tien hebt dan hebt u 21 punten en dus blackjack en krijgt u anderhalf maal uw inzet uitbetaald. Bij iedere andere twee kaarten zult u de hand volgens de spelregels voor blackjack online de hand uit moeten spelen. Dit betekend dat u de keuze hebt om te passen of extra kaarten te krijgen en soms ook kunt kiezen voor het splitsen van uw kaarten of het verdubbelen van uw inzet. Volgens de spelregels blackjack spelen voor geld betekent dat u zoveel kaarten kunt vragen als u wilt zolang u maar onder de 21 punten blijft omdat u anders Bust gaat. Het splitsen van de kaarten kunt u volgens de spelregels voor online blackjack doen als u twee dezelfde kaarten gedeeld hebt gekregen, u speelt nu met twee handen verder en u moet ook een extra inzet doen. Het verdubbelen kunt u alleen doen bij de eerste twee kaarten en krijgt vervolgens één extra kaart gedeeld.

Als iedereen de hand gespeeld heeft is volgens de blackjack online spelregels de dealer aan de beurt om de hand uit te spelen. Hiervoor zal de dealer de tweede kaart omdraaien en bepalen of de dealer een extra kaart neemt. De dealer mag over het algemeen pas passen als er 17 punten op tafel liggen. Dit betekend dus dat de dealer volgens de online blackjack spelregels door moet spelen tot er 17 of meer punten liggen en dus bij 16 gewoon een andere kaart moet nemen. Op dit punt zult u tussen veel blackjack varianten verschillen aan treffen in de blackjack spelregels want bij sommige varianten mag de dealer al bij 16 passen en bij andere varianten pas als er 17 punten op tafel liggen zonder dat daar een aas als elf punten bij meegeteld wordt. Bij de klassieke en meest gespeelde blackjack variant geld dat de dealer volgens de spelregels voor blackjack online bij 17 mag passen maar dus ook Bust kan gaan waardoor u het spel wint en u uw inzet ziet verdubbelen.